GRoW dapat menikmati kejayaan Happy Hour di Studio 464

Komuniti buffalo terus memaparkan sokongan penuh terhadap pasukan GRoW, yang ramai hadiri Happy Hour di Galeri 464 pada petang hari Khamis.

Bukan setiap hari seseorang itu bermurah hati untuk menjadi penganjur acara yang tidak dapat dilupakan. Walau bagaimanapun, Susan Chowela, seorang guru Bahasa Perancis di sekolah menengah North Tonawanda, telah memberi sokongan beliau terhadap GRoW sebagai penganjur majlis tersebut. Chowela mengakui sokangan  “seni bina bangunan dan idea-idea inovatif,” buat keputusan beliau yang “mahu membantu” pasukan GRoW.

“Saya fikir ia (GRoW rumah) yang mengagumkan dan saya mahu menyokong pelajar tempatan,” kata Chowela. “Saya mahu menunjukkan kepada mereka bahawa masyarakat setempat menyokong mereka dan mudah-mudahan terus di kawasan kami. Anda tahu, kami tidak mahu bakat kami untuk pergi tempat lain. Kami mahu membantu menjadikan kerbau yang lebih baik.”

Tertarik dengan teknologi yang mungkin berada di Buffalo, tetamu telah berbicara tentang mengenai potensi GRoW.

Steve Delmonte, ilustrator kartunis/lucu, menghadiri Happy Hour dengan isterinya. Beliau mengakui bahawa projek rumah GRoW “cukup menarik” dan dengan harap, ia boleh “bertahan musim sejuk di Buffalo.” Khususnya, beliau ingin projek ini dapat menggalakkan “penternakan” “menghasilkan lebih semulajadi,” dan buah-buahan organik di kawasan Buffalo. Delmonte berada dalam semangat gembira, kerana dia dapat merumuskan malam ini seperti yang “cukup baik.”

Daripada pukul empat petang hingga sembilan malam, para tetamu menikmati suasana yang hebat  di Galeri 464. Pelbagai seni dan kraf dipapakan, tetapi ramai perhatian semasa Happy Hour telah tertarik oleh modal rumah GRoW. Para tetamu bukan hanya kenyang dengan makanan dan minuman disediakan, tetapi acara in juga dapat mendidik masyarakat Buffalo yang harus berlanjut tentang GRoW secara keseluruhan.

Chowela, sendiri menyangkakan bahawa malam ini adalah “hebat.” Dia benar-benar tidak jangka yang ramai orang akan hadiri jamuan Happy Hour ini. Tetapi, berdasarkan apa yang dia menyaksikan, adalah benar-benarnya acara yang amat Happy Hour.

Bagi pihak pasukan GRoW, kami ingin mengatakan terima kasih kepada Susan Chowela dan orang-orang yang hadiri Happy Hour kerana mereka memberi suatu kejayaan kepada kami.